We don't believe the words, we just love the way they sound



FORT MINOR - cigarettes

Prao-pia°





Praoen gick förvånandesvärt bra! Nästan lite kul :) Lunchade med Desirée, blev en skaldjursallad på vågen. Efter "jobbet", blev det lite shopping. hittade skor och 5 toppar. GREAT!

I've been a lot of things, but never yours.


Ligger i sängen och lyssnar på tracy chapman ♥ får inte nog. Gud vilken kvinna.
Imorgon blir det praktik för fulla muggar. Ska väl erkänna, att lite nervös är jag. Hihu
SLEEP TIGHT GOSSE

Friday night



mina snygga bruuuuudar. KÄRLEK

Barnkalas

hihihu, idag ska jag ha kalas. barnkalas! :D släkten och familjen kommer hit och fikar lite och firar mig. Sen ikväll blir det som vanliga bullar SOLSIDAN kl 8. hell yeah

proud

Mina föräldrar ska gifta sig i sommar, och det är meningen att vi barn ska hålla ett eller flera tal av nått slag. Satt och klurade lite på hur det skulle kunna vara. Ville ha något som kom rakt innifrån. Tog upp en blank sida att skriva på, och jag fick bara fram ett ord. Stolt. Jag är så jävla stolt egentligen. Hur jävla fuckt up mitt liv skulle kunna bli, så kommer jag alltid ha en grej att vara stolt över. Och det är mina föräldrar, och min familj. Min egna familj.


you don't see what you got





Nästintill klart nu, behövs bara lite silvershampoo och sen en slingning till :) hihu.

Igår var det en grym kväll, förkrök hos pettan med bra brudar och pojkar! sedan blev det gymnasiefest. KANONKUL (slänger in nån bild senare kanske) Just nu sitter jag med la familia och kollar melodifestivalen som suger puuung. men vad gör jag inte :) Pusspuss

Let me hear you say, this shit is bananas


SMÄLLER IN EN NATTBILD
Imorgon (senare idag, heheh) ska det i en ljusbrun, sedan slingas!

BYEBYE, sawyouthelight?

hej mina vänner. igår (klockan är över 12, fredag idag) hihi, så fick jag ett ryck och bestämde mig för att jag skulle bli ljushårig. vilket jag också blev! det jobbiga med att gå ifrån mörk till ljus, är att man måste avfärga, färga, och slinga. och kanske slinga igen. för att få så som jag vill ha det. det tar ju sin lilla tid. sitter just nu hemma hos malin, ska slagga här. har precis kollat klart på The Town, som är grymt bra. Fredrik åkte nyss hem också. Imorgon ska jag fortsätta fixa och dona med håret, sen får vi se vad som händer. Puss och godnatt

stark rekomendation!


haha jävlar vad bra film! man satt SERIÖST och garva genom hela filmen, och det kom nästan en tår ibland. AS GRYM. Älskar adam sandlers humor, hahah!

Jag ba drar






Så här ser man ut idag då. Ska se Min låtsas fru ikv. MYS

GODER MORGON!

Ja men go'morron! Känns som om jag är uppe med tuppen, och klockan är.. 11? haha nästan lite komiskt. aja, ska skynda på lite nu och ta en dusch, äta, fix, osv osv (you know, tjejgrejer) och sedan ta tåget (som desirée sitter på) till örebro!

Sleepless nightmare



Imorgon blir nog en bra dag. Örebro med desirée, sen bio med älskade ♥ puss

jaha jaha jaha

Jaha, då hade åter igen en till dag gått. En helt okej sådan :) vaknade runt 12 av att casper och malin kom hit. Har i stort sätt spenderat hela dagen med dom. Var bland annat ute och lekte i snön. hihi. Sen framåt kvällskvisten åkte vi och kollade när daniel spelade hockey. Käkade varma chips och åt korv med bröd, tillsatt med en festis ;) haha mys.


tattoo or someting



jag vill ha något enkelt till att börja med, och något som betyder nått.
något jag liksom aldrig kommer att ångra, alltså familjen. cleverhead.

So i guess i should be a nun


and you can't keep a good girl down

Nyss tagit en superskön dusch, och ätit lite :) Idag har jag planerna att städa mitt duperstökiga rum! Sen kommer malin daniel & capser och hälsar på. Skriver lite senare. Puss

Christina Aguilera
GÅR FÖR FULLA MUGGAR I HÖGTALARNA!

belive it, find it, have it, trust it. Love


söndag =solsidan, BB, chillpill


om 10 min.
Solsidan gör söndagarna bättre, hur bra är det inte då liksom?
Nu har man en vecka framför sig med LEDIGT! I'm OK with that :]

yes, there are more answers than one, of course there are more lies than truths. This is life, ya know.

Just nu känner jag bara för att åka iväg. Inte för att jag inte gillar min familj, mina vänner osv. utan för att jag vill att mitt liv ska börja! Jag vill upptäcka. Kan man kalla det så? Vardagen är en säkerhet, men det är inte så jag vill ha det. Tänk att bara dra till möjligheternas värld, utan att veta vart man ska bo, bara ta dagarna som dom kommer. Hitta ett jobb, byta jobb, flytta runt, möta nya människor. Leva i en värld där inte ens en miljontedel vet vem man är! (och nu menar jag lååååångt ifrån sverige, haha usch). Nu menar jag där man kan åka rullskridskor i bikini och kjol, typ.

Filmer inspirerar mig, helt klart. När jag har sätt en film, så vill jag ha det så. (beror ju helt på vilken film det är också). Men så har det vart sen jag var kiddo. Såg coyote ugly, ville bli bartender. ni fattar. Men livet är inte som i filmer, eller är dom det? Jag menar, svenska filmer är tråkiga, väldigt B och inte alls i samma klass som amerikanska. Precis som i verkligheten ;)

Some day I will get there


now i know, where i belong



hittade massa gamla,goa,roliga,fula,älskvärda och framför allt minnesvärda bilder på ett usb-minne.
åh shit, vilka tider det har vart ♥

FIRAR IN LOVET!





V FOR VICTORY!!!!

Hjärtan som ba slog

har kollat klart på Just Married. Sjukt bra och söt film! känner mig lite bättre nu. Jävla humörsvängningar alltså, tungt att vara tjej. haha! aja, hade tänkt att slå på en ny film, vill inte sova på något vis. Verkligen inte likt mig. Jag älskar att sova? Strandvaskaren ska jag se iallafall. själv. Längesen jag såg den, så det ska bli kuel. Kommer ihåg att jag kollade på den med pappa för några år sen, och jag var inte det minsta rätt. Andra bullar nu kanske när man är alone, i ett halvmörkt rum och förstår lite mer. hihu. Friluftsdag imorgon, ser fram emot det på nått vis :)

Just married (5/5 Idisar)


Strandvaskaren

visst finns det fler svar än ett, visst finns det fler lögner än sanningar.

Ingen bra dag idag, eller ska jag säga kväll? den började ju faktiskt bra. Hade nagellektion i skolan, fick sluta vid lunch. Åkte hem, somnade på soffan. vaknade av ett besök av farmor och farfar. Tack så mycket ♥ Det var efter det, som allt fucka upp sig. Nu tänker jag lägga mig och kolla på "just married", dels för att jag älskar ashton kutcher, plus att jag gillar så kallade "bögfilmer".

Kommer nog ingen mer update för denna dag, men vill bara tilllägga att jag är inte arg på någon annan än mig själv.

seventeen



♥ Jag fyller 17 år idag. Jag, Ida Maria Nordström blir 17 år. WIHO! 365 dagar kvar.......................... I'm glad!

SISTA MINUTEN

Sista minuten, det är jag det. varför ska jag alltid draaaaaa ut på grejer och göra allt i sista minuten?! Min lärare sa på högstadiet att "latast är man om man gör saker på en gång." och det är ju faktiskt sant, egentligen. för det är lättast och skönast att göra saker på en gång, för då har man det gjort. men heter man ida maria nordström (snart eriksson) så gör man grejer när man känner för, eller absolut är tvungen. Så nu sitter jag här, med ett naturkunskapsprov inom energi o grejer, plus att jag ska läsa ut en bok PÅ ENGELSKA tills imorgon. ujujuj, jag blir snart utbränd. (sa det till mamma, hon började asflabba. tack snälla mor :) NEJ, nu måste jag få det här gjort.
tycker jag förtjänar en chipspåse och godis iallafall!



alla hjärtans dag ♥

Idag är det alla hjärtans dag! hihi. Jag ska kortfatta mig nu, och så här lyder det. Alla shabblar om att alla hjärtans dag är så överskattat o hej o hå. att man tycker den är onödig för att man inte har någon så kallad partner. MEN, jag tycker att alla hjärtans dag är en dag för alla man älskar, inte bara för flickvän/ pojkvän :) (självklart är dagen lite mer riktad till paren kanske) Men alltså, så kan inte dagen bli onödig, eftersom det finns ju alltid nån man kan fira/umgås med! Mamma, pappa, syster, bror, systerbarn, mormor, farfar, din hund, katt? JA ni fattar :)

Jag spenderade min alla hjärtans dag med en del utav familjen. Gick hur bra som helst :) MYSI!





Hahahhah blir på nått sätt så glad av den sista bilden (dock ser man ut som ett as, men vad gör det?).
Vet inte hur länge vi stod där och skrattade!
Du, lilleman, du är glädje

Give me one, two or 3.




Hittade dom här URSNYGGA tatueringarna på internet. Vill ha! (tror det var Becca som nämnde att det var snyggt att tatuera skulderbladet nedåt? :) grymt iaf)

Överaskingsferre for bobi!



I fredags hade Emil överaskingsfest för Robin! Hur bra som helst :) Kul att träffa folk man inte sätt på ett tag. Lyckad kväll faktiskt! bara att en blond liten ragata tänkte förstöra den, men hon fick dra så då var det bara att köra på igen! hihi. Tack leffe och tack alla andra för en grym fredag :)

Igår var jag "barnvakt" till C i några timmar, Malin och Daniel ville ha lite hjälp. Alltid lika kul att få vara med lillkillen♥ sen åkte jag hem och bara tjocka mig och mös framför tv:n. Idag är det det underbara söndagen, not. haha. Den kommer nog bestå av lite städning och PLUGG. usch o fy. men imorgon är det alla hjärtans dag. mysigt även för den som inte har någon partner :)

Jag är inte sjuk, jag är partysvensk

Imorgon är det fredag HÖRRNI!


I'm coming home

Sitter i skolan och har haft stylistlektion hela dagen, och har hållit på med naglar och handmassage. Sitter och väntar på bussen som går om femton minuter en kvart! Ska hem och försöka få någonting gjort (plugg bl.a) Så jävla tråkigt så jag vill spy. Måste göra någonting att stoppa i magen, annars går det aldrig! Igår somna jag när jag kom hem, helt slut var jag. Vaknade vid typ 8, och då orkar man inte börja med någonting. Så det blev att kolla på Irene Huss och sova igen :)

Dear mama, you helped me write this by showing me to give is priceless



Kom för en stund sen hem från skolan. Har precis käkat kyckling och ris med currysås! Fick alldeles precis ett samtal från Malin, hon frågade om jag skulle med och kolla på Daniel när han spelar hockey med henne och lilla Callecurtis :) klart jag ville! Så nu ska jag kila iväg på det också. PUSS!

Väldens bästa lilla kille ger er en tummen upp :D

Peace and understanding

Just idag gör jag ett så kallat "onödigt" inlägg. Just idag (nu) är jag förbannad, arg, sur och tvär. Just därför tänker jag hålla mig kortfattad och hoppas att ni har ett gladare humör än vad jag har!


Hörs imorgon alla peacare

hell, yeah

Gårdagens kväll blev lyckad trots allt! Jag och Ida blev hämtade av idas pojkvän och en till kille som skjutsade oss till linde. Där var Evelina Desiree och pettis! krök där sen vidare till frövi igen på party =) Idag har jag inte gjort speciellt mycket, Malin Daniel och Casper kom och hälsade på så det blev att umgås med dom iprincip hela dagen. Kollade på Solsidan (det får man bara inte missa), Minuten (malin och daniel kände han som medverkade, så var ju bara tvungen att kolla) och sen blev det Wallander- skulden.


bilden passar egentligen inte alls till texten, men vad tusan, det är ju robert!

GODNATT
, skola imorgon......... tagga lite. püss

VI KÖR!




jeans, skärp, svart body och kavaj får bli kvällens outfit! HA EN BRA KVÄLL!

Saturday is the day of the week following Friday and preceding Sunday



Vaknade runt 11 idag, jag som ville sova meeeer. Gick ju och la mig vid typ tjugo i fyra igår, så jag känner mig fortfarande trött.
Idag är det lördag! känns bra. Blir lite party framåt kvällen hoppas jag!

Uppdaterar mer senare, vi hörs då!

0.46, and she's purple

Som sagt, hade myskväll idag. En fredag hemma känns helt okej ändå! Klämde i mig hamburgare, chips, choklad och cola i mängder. Känner inte alls att jag behöver bry mig om det heller. Ångest för sånt skit är bra onödigt :] Älskar min lila mjukisdress från Gina gör jag med.





haha hade lite kul med mig själv och photo booth där ett tag, när jag och papi kollade film. kanske var ett tecken på att filmen var sådär? kommer inte ens ihåg namnet på den. en annan grej jag tänkte på var att man kanske skulle förstora läpparna nån gång i sitt liv.
ja varför inte? lever ju bara en gång, I guess!

go home, then you're safe



Kör väl på en mysig hemmakväll med marcus och pappa. Mamma är på festligheter. Imorgon blir det andra bullar! Fest eller andra underhållningsgrejer, det gör detsamma, bara man får kul!

all of the lights





Turn up the lights in here, baby
Extra bright, I want y'all to see this
Turn up the lights in here, baby
You know what I need, want you to see everything
Want you to see all of the lights

oh lord. look at him




Jag tror att någon har vuxit till sig lite. hihihu. fanns bilder på google som han såg ännu äldre ut på, men dom här va några ut av dom snyggaste! DAMN

Goodmorning "sunshine", how you doin'?




Vaknade och trodde att det skulle vara solsken ute, hade en känsla av det i kroppen. Men ikke. Det blåser typ storm hör jag, och sen skrev 345678 om att det snöade på facebook. Så jag behöver inte ens kolla ut. Hade tänkt städa mitt rum idag, känns som att det är nödvändigt. Får se om jag orkar, det har jag ju inte gjort dom typ hundra andra gångerna jag har sagt att jag ska göra det! Ska i alla fall ta och kliva upp ur sängen, och få någonting i magen. Hör hur den kurrar :( Ha en fortsatt trevlig dag i (snö?)stormen!

"How do you feel about tomorrow?" "Nothing, I don't know what tomorrow means. It doesn't exist for me"


a piece of what we do in school





Jag och felle fixade naglarna på varandra :) jag fick lite barbiestyle, rätt gulligt ändå. hihi

Är man grym så är man

Jag lyckades! WIHO. klarade av att göra en någelunda bloggdesign. Får väl se hur länge den stannar såhär till utseendet, nu när jag vet hur man gör ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och möjligtvis slå på en film. Är så jävla ledig imorn, sköööööönt!

grattis världens bästa idis!!!!






Idag fyller en mycket god vän. Hon är liksom inte som vem som helst, men man kan ändå på nått konstigt vis beskriva kvinnan med ett ord. Bäst. 17 bast blir skitungen, Ida Kerstin Ragnarsson ♥ Massa massa massa kärlek till dig, och hoppas du får en underbar dag! :)

Långhelg dude

Sitter i skolan och väntar på lilla bussfan. Slutade kl 1 dag, och har hållit på med naglar hela dagen. (bilder kommer nog) Hur skönt som helst ju. Är ledig imorgon också, och det är ett STORT plus. Behöver vila känner jag :)

övermoget äpple smakar piss, gå i pension!

Tänk ett äpple. Om det är omoget smakar det inge bra, men har fortfarande tid att växa till sig och bli smaskigt. Ett lagom moget äpple smakar bäst! Det övermogna är fult, ruttet och smakar pyton. Har heller ingen återvändo.

Så tycker jag det är med oss människor också. Lagom moget är bäst!

I spit on your grave


Kollade nyss på "I spit on your grave". Mysig film, haha.
Så jävla bra revansch, det är så våldtäktsmän ska tas! äckliga jävlar.

Good day for a chilla'man

Slutade vi lunch idag, tog bussen i det strålande vädret ut till Marieberg! Käkade kinamat, shoppa, fika och mös med två snelhestar. Tack för dagen flickor! Hittade ett par jeans, en skjorta och en bh. Helt OK :)

Rånade Ronald

Jag rånade Ronald McDonald idag. Ber om ursäkt, men gott var det!!!


Världens bästa kille



Lillkillen Casper blev hela 1 år igår. pusspusspusspuss & grattis!
Det finns nästan ingen som gör mig gladare än du. Sötunge

RSS 2.0