New dress



köpte en ny klänning idag (jätte dålig bild, i know. men ni ser ju liiite iaf) och jag gillar den skarpt!
Blir nog den på lördag maybe :)

Malin casper och lilla meja åkte nyss hem, kom hit och tog en liten promenad och kollade på Fyra bröllop!
den sämsta kärringen vann. fan va dåligt :) Imorgon är det fredag, FY FAN VA SKÖNT säger jag bara.

onsdag, snart helg!!!! hehehe

det är det enda jag har i huvudet, helg helg helg :) det man lever för! men i alla fall. drog till skolan imorse, död som en sill. överlevde the day, och sedan så åkte jag hem till blattebro. där mötte jag upp malin som skulle väga och mäta Meja hos barnmorskan, så jag och marcus var barnvakt en stund åt lillleman capser. Bilder kanske ploppar in senare! men IAF. drog hem sen och duscha, fixa sig lite, ja ni vet. sen kom bex och hämtade upp mig och sen drog vi till fröjevi och kollade seriepremiären. Idisen kom också och kollade :) nu ligger jag häer i sängen och vill sovaaa. men en snyggis håller mig vaken, hehehehe hemligt. pusss :D
hade verkligen ingen lust att jobba på mattelektionen, så jag utövade mina konstnärskunskaper lite ;) väldigt fin.
TAGGGGGGGAAAAA VALBORG FOOOHELVEDEEE!!!

jajemän

Igår blev det grillning och dricka med pontus becca lovisa ante jim toffe amanda och zäta hemma hos ponta :) Jätte trevlans! sov över hos lovisa efteråt. miisigt! och idag så tog vi det bara lurre :) Imorgon är det skola, FIFAN säger jag. Bjuder på en blekfiiisbild på mig, varse!


märks det att jag gillar bilder eller? heheh

tycker själv det är roligare att kolla bilder ist för läsa massa text. så i min blogg blir det mer bilder! haha.


två bilder ifrån tjejkvällen i .. onsdags? ahja, bjuder på dom ;D

Bilder ifrån långfredagen


som barn på julafton! hehehihu



ssöööööta :) lite chillpilldricka på prästryggen för det var så uuuunderbart väder! sen drog vi vidare till emil och träffade lite gulligt folk. och sen vidare till henke där det var lite mer folk :) åter igen, trevlig kväll!

Påskafton

nu kommer en bildbomb! håll i er!










Malin, daniel, Johanna, kristoffer, meja, casper och fredrik kom hit idag och käkade och mös lite.
blev lika trevligt som det alltid blir, med skratt och rent av klockrena skämt! haha. familjen♥

Gårdagens

gårdagen spenderades på usö, marieberg och sedan frövi :) ganska trevlig kväll måste jag väl säga! skriver mer om den senare maybeee och bilder kommer. Ikväll kommer hela tjocka familjen hem hit och käkar och förtär alkohol! hehe. Vilket resulterar till 11 pers ;) hihi. MYS







EGOPIXARN N1. hhehe mer kommer. puss på er

Skärtorsdag =städning

Hej judith. Hej på er.
Idag är det skärtorsdag, så idag ska jag städa hela lägenheten. åååååh va kul! Vad som händer senare vet jag ikke :) inga planer i min hjärna här inte! kanske drar över till syster och leka lite barnvakt. hihi

perfection makes you boring


Satan i gatan vad jag saknar sommaren, och kryssningen! lär göras ooooooooom ;)

Call your girlfriend



Styr väl upp en girlsnight

Snart kommer Ida Lovisa och Beccis hit och myyyser! hehehehi va skoj :)
Blir väl prat, gott och sen får vi se vad kvällen bjur på. KRAMAR

hur söt?!

Lite drygt ett dygn bara ♥



Plutten har ju blivit så stor nu helt plötsligt.. Världens finaste barn :)

Meja

MIN SYSTER FICK SITT ANDRA BARN IGÅR NATT! en liten tjej som nu heter Meja.
så sjuuuukt söt. hihi. Så igår blev det att åka dit hela dagen, och sov även kvar. så nu är Casper-plutten storebror ♥ Jag är så himla glad att allt gick bra! Så nu är jag tvåbarnsmoster ;) haha. Bild kommer senare, måste springa vidare i livet! hörs :D

three friends, three words. You're the greatest!






thihi, fula vi är ♥ Igår blev det snack, film, vin, öl, cola, chips, choklad, mat från pizzan och blomkål.
yaaamie! slocknade i sängen gjorde vi också. Kram på er fulingar

Kollade på Going the distance. Väldigt bra kärleksdrabbelfilm!

wiggen och jag, beztisar





HA EN BRA LÖRDAG, för det ska jag ha! vin och vänner. ♥

tjeeeeenare lördag

Nyss vaknat, tog en kopp kaffe och lite flingor till frulle. Sitter och kollar Mulan som går på disney channel just nu :) tänkte gå en promenad och sedan röja upp lite här. Får se vad som händer ikväll! har ju lov också, hehehe.

Black tower

Bequi kom hit och sällskapade mig! va glad man blev :) käkade, drack vin och kollade en helt jävla värdelös film. men det var trevligt ändå :) nu ska jag nog slockna på soffan. niiightyy everyone

(gjorde ett misslyckat försök med ett snyggt "tummen upp". haha ser lite mongo ut men de gillar vi!)

firar in lovet



tänkte att jag inte kunde sitta här hela kvällen helt äcklig. Så drog på med lite smink & wiiips en bild ut på fb! haha. Nu ska jag laga kyckling och pommes, och möjligtvis ta ett glas vitt! :)

Anfall hit och anfall dit!

Idag när jag kom till skolan så mådde jag bra. Var rätt taggad på PG-awards och hade släpat med mig massa grejer. Men nej, då ska jag självklart få migränanfall.... jävla fan säger jag bara. skulle även möjligtvis följa med pinglorna till linde som dom föreslog imorse. Men inte då! så jag drog hem, och la mig och sov. Sov så hårt så mina pupiller blev stora. såg rätt hög ut. haha! (mamma påpekade det) Så det blir troligtvis en lugn hemmakväll själv. alla är gone away i familjen.

Satt såhär eller blundade hela dagen idag. Fan vad man hatar ljus då alltså!


det blir jag och mina kära små vänner ikväll ♥ + cola, chips, glass, dipp, grönsaker, godis och film! hehehihu



Underbara torsdag!

SOLEN skiner så underbart på himmlen! vill nästan bara skrika av glädje :D idag åkte jeansjackan på, och det är inte ens lite kallt. fy tusan va skööööööönt! Imorgon är det PG-galan, undra va man ska ha på sig? så idag på nagellektionen så ska vi få göra oss fina ;) gillar mig skola lite faktiskt.

mööööhippa för min gulliga mor!

Igår kom becci till mig, så vi kollade film och mös lite :) somnade väl vid halv 3 kanske. haha.
Och idag så hade jag, malin, jenny, madde, mona, anna och anna möhippa för min lilla, söta mamma! Hon vägrade att vi skulle göra något taskigt, så vi var snälla och bara bowlade och käkade på resturang. väldigt trevlig kväll måste jag säga! tillägger att Jag vann på bowlingen! haha wohooooo




Diss till Total Blackout

hade sätt fram emot att se Total Blackout som hade premiär ikväll. men det blev en besvikelse. tål inte människor som skriker åt allt. visst, det är säkert jätteläskigt att va i ett kolsvart rum och känna på/göra massa saker. men komigen, det kändes överdrivet! bytte kanal till 3:an, där det var ett avsnitt av Project runway!





Lovely dress



Jag gillar den skarpt! Kanske skulle vara nått till bröllopet?

totalt förlorat den

haha, när jag gick ut så kom marcus hem efter bara några tio minuter. och det resulterade till fotboll i högklackat! hahah. fråga inte. jag testgick lite, sen började han spela och jag ville vara med men orkade inte byta skor. gick väl sådär. men blev sugen på att spela, så jag gick trots allt in och bytte till fotbollsskor! haha och jag har totalt förlorat fotbollsfeelingen (!!!!?). måste kämpa tillbaka den i sommar ;)

byter ut nikotin mot vitamin (not)

Testade nyss nikotintuggummin med fruktsmak eller va det var. Ingen höjdare! Smakade väl inte äckligt, men det var fruktsmak i början, sen kom det bara nån svedande smak som är svår att beskriva. Får nog klara mig på egen hand! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig ute med mina två älsklingar :)

Watch out for dräggel


asså dom här, dom skulle man ju kunna dö för! måste ha









Tummen ner på marddrömmar

Usch. drömde marddrömmar inatt. om att jag skulle bli våldtagen och så vidare. dom visste vart jag bodde, och inte ens mamma kunde skydda mig. allt känns så verkligt :p blä. Men det blev att vara hemma idag från skolan. hade ontontont i magen. började äta p-piller igår igen, så får hoppas att det hjälper mot värken. nu ska jag gå och hänga lite tvätt, och sedan fortsätta chilla i soffan!

Quit smokin'



Gårdagen var riktigt rolig! Fest i linde hos min lilla fisa :) både lindefolk och sen kom några frövigrabbar också!

haha, det här är jag och hunden idag! Lagom schliiiten och trött! orkar inte bry mig om nånting, för just nu har jag mensvärk. men en sak har jag bestämt mig för. och det är för att sluta röka. HELT. det är fan inte okej :) mamma erbjöd sig att köpa nikotintuggummin till mig istället. får väl kanske prova på det då! wish me luck.


@ home!


sitter och dricker kaffe

känner mig lite vuxen, och lite kaxig

tyckte att det var helt okej!

tyckte att det var lite tråkigt att sitta och fika själv...

..så det spåra ur :)

resten av bilderna får ni tyvärr inte se. hihi. funderar på att gå en promenad med mina älsklingar. dom älskar ju att vara ute! PUSS

det är fredag, det är ledigt, det är grymt!


Sitter i skolan och väntar på tåget som tar mig till frövi. drog till skolan vid 8.50 Slutade typ 9.45 idag! struntade i första lektionen och gjorde bara den muntliga nationella delen i engelska. jag klarade det bra sa läraren. skönt det iaf, haha. DET ÄR FREDAG (inte för att jag tror att nån har missat det) men jag gillar att säga det. låter så underbart ;) hihi. Idag ska jag åka och ta kort eftersom jag ska fixa legitimation. har en randig tröja på mig, inte det smartaste valet kanske. kommer se ut som en fånge! Ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog en schöön hemma kväll möjligtvis. PARTY TOMORROW. Nu ska jag snart ta mig ut i solen (och blåsvädret.....) Hörs då!

sjunde april två tusen elva


(bilden är åt fel håll, men orkade verkligen inte ändra. gör även en helt fuckad min men that's me)
Idag drog jag in och skrev ett nagelprov vid åtta. slutade tjugo i nio! SKÖNT
så då blev det att åka hem efter lite häng med Desirée. När jag kom hem hann jag knappt innanför dörren, sen kom malin och casper. så det blev att ut och gå en sväng med dom. +mamma och vovvarna. Efter det drog jag till lägenheten.

så Lovisa kom hit den lilla fisen. Min sambobambo! haha. var för en stund sen till hemköp och köpte lite gott, och nyss stod hon och lagade lite mat åt mig och henne. städade vääääldigt mycket gjorde jag idag också, så lite vusenpoäng till mig ;) Nu ska vi väl ut och sedan kolla på en bra film.


usch fy blä, på ett litet positivt sätt

haha övertexten är för övertrött. den förstår inte ens jag! aja, ska in till skolan om cirkus 5 min och sen skriva ett nagel prov.. får förhoppningsvis åka hem sen :)

The sounds - Better off dead (radio version)



the sounds gör det igen!
nu har jag pluggat LITE på nagelprovet vi har imorgon. får läsa igenom det på bussen imorgon ist för jag orkar inte. lägger mig i sängen och säger godnatt :)

nej men hej sötis



Igår kom malin, daniel och sötisen på bilden hit och mös lite ♥ har inte så mycket mer och säga om gårdagen än att Färjestad vann första matchen. GOGO
Det blev att vara hemma från skolan idag, för mamma fick åka över till malin och dom inatt, för dom trodde hon skulle föda, så dom fick åka in till USÖ. Så jag skippade school. Inget blir som det ska när mami är borta, jag försov mig, marcus försov sig. Haha. och den idioten hade nationella! ahja, ska väll tilllägga att det aldrig kom nån bebis, utan dom fick åka hem idag runt 10. det som är bra är att då kommer den nog snart :D thihi. Idag måste jag plugga till nagelprovet imorgon, de va ju... kul. men får sluta runt 9 ;)

tisdag du är inte välkommen

vill ha fredag, lördag, söndag. gillar inte veckodagar. ingen nyhet kanske. äcklig mat i skolan, så drog upp på stan med evelina och felicia. blev att shoppa en bh och trosor. bilder på mig med dom på kommer senare. (joke) hähä. nu sitter jag i skolan och har precis börjat svenskan, utan lärare. värt. tar nog 2 bussen hem!

när jag kommer hem blir det att chilla tror jag. malin daniel och casper kommer nog över senare. då blir man glader. funderar på att sola idag också, får se hur det blir med den saken. haha

sådär ja

nu har Bex klippt pch färgat mitt hår! Tror det blev bra, sitter med hårinpackning i håret nu :) Det blir ju så himla slitet när man håller på och bleker. Det är ju nackdelen. Men det är smällar man får ta ;) Lär skölja ur det snart och sen däcka väldigt snabbt i sängen. Var hur trött som helst i morse! Kanske man skulle slå till och fixa sig lite till skolan för en gångs skull imorgon? Får se hur det blir med det! haha (ingen morgon människa, usch)

Sittter även och klämmer i mig lite sallad. Det blev ju både mc donalds och pizza idag. haha

Best Love song


Just can't get enough

Sitter i skolan men har slutat, känns ju värt. Alla bussar går ju såååå bra tider till fbro. Men iaf, ska till lägenheten snart och sen klippa mig och färga håret. ÄNTLIGEN. Beccs är ju guld värd! Det ska bli fint väder i veckan, så det här känns ju kanoners :)

Schööön helg, så sober som man kan bli!

Ni hörde rätt. Har haft en helt alkoholfri helg. Tråkigt men skönt! Imorgon börjar helvetet igen, helgen gick FÖR fort. (som alla andra helger alltså) Jag gör ytterst lite ansträngande saker om vardagarna, men ändå hinner jag inte andas. Jag måste fan stanna upp, ta tag i saker och ting.


(karlstad, jag och ida 2010)

I'm sorry mom, I'll never be who you want me to be.

yesterdays







brudsen kom ju hit igår. Väldigt mysigt! ♥
(haha, hade klätt upp mig lite först, men sen precis innan dom skulle komma drog jag på mig mysisbyxor och en stor t-shirt. Har hellre roligt, känner mig bekväm och är ful ;)

"Haters gonna love this" är trycket på t-shirten. Tycker den är bra!

Tjejkväll, deep in my heart

Snart pallrar sig Ida Becca och Lovisa hit till lägenheten, på lite tjejmyyys ♥ fytusan va underbart!

RSS 2.0