"CPLYCKLIG"


Torsdag 27/1

VÄRLDENS SÖTASTE POJKE kom och hälsade på mig idag! Blev inge öret, Malin mådde väl sådär. gjorde inget för mig, alltid lika kul att vara med knatten. vi gick promenad, åt och lite så :) Skulle egentligen städat rummet idag /pluggat. men inget sådant blev ju gjort. får bli när jag har tid! Imorgon är det FREDAG, och jag slutar halv 11. Men 11 har jag utv.samtal. Oh jesus. får väl se hur detta slutar. får även se vad kvällen har att erbjuda! festis med Ida & Becca i guess. PUSS på det!

så jävla ledig imorgon!

Fick reda på idag att jag är ledig imorgon, så himla skönt! äntligen sovmorgon♥♥ Blir kanske att dra till Örebro i alla fall med syster, får se. LIFE's GOOD yeah


hahahahah! true



Fick en känsla av att vilja börja träna stenhårt. Undra varför? haha

Hår?



Sitter och funderar lite på vad jag ska göra med mitt hår. Ska man ha kvar färgen man har, göra ljusare, mörkare, slinga, klippa av sig lite, spara ut? vet verkligen inte!!! vill ändå ha ljusare till sommaren, men inte helt knallblont alltså. haha. men frågan är ju vad man passar i osv.




Hittade 3 snygga blonda nyanser. får la se hur det blir tillslut! Nu ska jag lägga mig och dö för en stund i min sköna säng, helt slut. GODNATT ALLA KÄRA & OKÄRA :)

Meet me halfway

Jag vill inte ha onsdag imorgon, värdelöst! Om jag hade vart 18 så hade jag vart överlycklig (möjligtvis). Eftersom det är lill-lördag så kunde jag gått ut på krogen, men sen är man ju bara 16. kul ida. Jag vill ha fredag nuuuuuu. Har inte druckit en droppe på 2-3 veckor. Bara suttit hemma och ruttnat ena helgen, och sen spenderat en hel helg med syster. Så nu jäääsingen :) + att jag får ju träffa bästaIDA då, och den tjejen har jag inte sätt på länge :o /sadface.

träningträning ojoj. 25/1

Vaknade och var svintrött (ovanligt). Men det blev bättre så fort jag kom till skolan. Började morgonen med lite stickning. Vi gör hårband som vi ska använda och göra frisyrer med sen. Det var kyckligwook idag på resturangen, jätte gott! hiho. Satt väl där över en timme. Sista lektionen hade vi idrott på Träna Lätt här i Örebro. Vi körde bodypump. JOBBIGT men också kul. Funderar på att köpa träningskort! Skulle vara göld. Nu ska jag kila iväg till bussen som går hem mot lilla tattarfellingsbro♥


G

Vaknade, var sviiiintrött. Men jag pallra mig iväg till Örebro i alla fall. Hade stylistlektion på morgonen så jag fick hårinpackning och huvudmassage av Desirée. Det gjorde min morgon! åh. hihi. skoldagen gick rättså snabbt förövrigt. Fick Godkänt på matteprovet, vilket jag verkligen inte trodde! var precis på gränsen, hiho. Skönt att lägga det åt sidan. Tog bussen hem vid 2, då kom Malin Daniel och Casper och hämtade mig. Köpte med mig lite grönsaker och dipp hem. GOTTIT! Satt och kikade runt lite på olika bröllopsinbjudningskort med mamma och malin. Giftemål i sommar ;) hihi. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, sen hoppa i säng! Mcdonalds och Body pump imorgon. GE GÄRNET!



Soul out

Söndag 23/1

Nu är man hemma igen! Sov hos Malin från torsdag tills idag. Har varit jätte mysigt <3. Åkte hem vid halv 6 eller något, då käkade vi pizza, kollade gamla bilder på mamma och sen kollade på Solsidan. SÅ BRA. hahah. Nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen slänga mig i säng. Back to school imorgon!

Soul out

Lördag 22/1

Godnatt borde jag säga, klockan är 2 min över 12 (på natten) så det är ju söndag egentligen. va krångligt det där vart då, jag är trött. Men idag iaf så vaknade jag hos malin, jag och marcus sov här. Vi åkte och hälsade på mormor och morfar en sväng. det var bra jävla länge sen sist. sen har vi göttat oss framför tvn typ resten av dagen/kvällen. Nu tänkte jag snart gå och krypa ner bredvid malin och casper som redan sover. Godnatt då :)



Soul out

"saying that i'm bad, doesn't make you good"



(och bilden är inte ny precis, från 9:an nån gång haha)


reasons why


Glad överasking till glad tjej!

Åkte med becca hem med bussen 16.19, vi köpte macka på coffee central (?) SUPER GOD! allt är väl gött när man är superhungrig iof. huhu. När jag kom hem fick jag reda på att jag skulle sova hos Malin och hålla henne sällskap, för hennes sambo är i sälen. Så det blir att sova med henne och knatten (casper ♥) inatt! Va glad jag bliiiiiir. Inte sätt dom på en vecka snart, om inte mer.

Nu blir det packa lite och hoppa in i duschen. Får se vad vi hittar på! pusspuss




Världens bästa kille!

Torsdag 20/1

Vaknade idag och kände att man kanske skulle göra sig iordning för en gångs skull. och så fick det bli! men ångrade mig när jag kom till skolan, det är fan jobbigt att vara fixad. höga Tighta jeans = obekvämt, man kan inte röra sig. Smink = känner sig ofräsch. Skor med klack = jobbigt att gå. haha klagoida!

Idag har vi haft två stylistlektioner, då vi höll på med naglar. Fick en fin fransk manikyr av evelina/ michaela. Good job! hihi. sen hade vi handelslektion? då vi inprincip inge gjorde ett skit :) Nu sitter jag och väntar på bussen (kul) och är sviiiin hungrig. Längtar tills jag kommer hem. så jag kan switcha om till myskläder!!

Soul out

I WANT IT THAT WAY!!!


















Rekordlångt inlägg, men detta får man aldrig nog av! GAH.
saknas fortfarande ett par snygga shorts. Finns inga jag tycker om.
Får fortsätta leta vidare. püüüss

Onsdag 19/1

Skolan var helt okej, inga äckligt jobbiga lektioner. Plus att det är onsdag, så nu är det bara 1 och en halv dag kvar, typ :) skönt! Efter skolan följde Beccis med mig upp på stan en sväng. Hittade två toppar på Monki! Dom hade fått in jätte mycket nytt snyggt! blir helt till mig. åh, jag vill ha obegränsat med pengar :(


En bild på ena toppen (den är finare i verkligheten och på personen)
och sen köpte jag en svart body med typ transparant tyg upptill.

soul out

Tisdag 18/1

Igår skrev jag två prov, matte och engelska. Båda två kändes som om det gick åt skogen rent ut sagt, men det finns ju tillfälle för omprov så att det är lugnt. Surt att få plugga om bara. Men men, idag var skolan helt okej. Hade inga jobbiga lektioner. Stickning på morgonen, sen datakunskap, där man sitter på facebook /äter godis. hehe. Hade ett hål på 2 timmar vid lunch, så jag och brudarna drog upp på stan en sväng och käkade. Fick med mig lite smink och en väska hem också! Efter det kollade vi på film på svenskalektionen, American history X. Mycket bra måste jag säga, herreguuuud. Sen idrott där vi spelade bandy. Var med i det förlorande laget meeeeen det sket man väl i. hihi

Nu ska jag bara ta det lugnt framför tv:n och glömma omvärlden ett tag, syftar på allt äckligt plugg. Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter. Ser fram emot det!


My new handbag, lovely. Det bästa är att datorn får plats!

Soul out

you can never run away from time

Du kan aldrig fly ifrån tiden, det är så sant. Den tickar på och vi kan ingenting göra, det är bara att följa med. Det finns ingen stoppknapp, tyvärr. Jag tror jag har fått en ny "livs-insikt". För inte så länge sen var min dröm att bo på något lyxigt ställe och oändligt med pengar! Allt skulle vara flott. flottflottflott. Men jag har tänkt, (eller så har jag mognat, jag vet inte) jag tycker nu mera att det som spelar roll är om man är lycklig eller inte. Lycka kan vara olika saker för olika människor, självklart! Men för mig är lycka att vara med personer jag älskar, spelar egentligen ingen roll vart man befinner sig. Klart det är en bonus om man upplever lyckan någonstans det är lätt att leva. Om jag nu skulle leva på ett sätt så jag fick allt jag pekade på, men inte hade t.ex familjen vid min sida, så skulle det vara meningslöst. Jag tror man är glad ett tag, men när du har allt? vad finns det då att upptäcka? Ja, det går ju att filosofera hur mycket som helst om det här. Men jag tog det rättså kortfattat.

Mitt mål här i livet, jag har ett enda rättså stort, och det är att när jag sitter där i min gungstol och mitt liv börjar nå sitt slut, så ska jag le när jag tänker tillbaka på allt jag gjort i livet. Att jag gjorde allt jag velat, och att jag gjorde mitt bästa för att ge mina nära och kära bra stunder. Då, ja då har jag nått mitt mål.

Soul out

SummerHOT

åh, den här måste bli min till sommaren!! Så fin.



Skönheter, I fell in love!

BikBoks vårtrend är Texicana. Oh my god vad snygggggttt! lite country sådär
I like it! hihi






Hur snyggt är det inte?! (gillar dock inte stilen på shortsen)


Sunday 16/1

Fick ett ryck, tog bort allt gammalt skit! Börjar om på nytt här, ingen emo blogg inte. Dom är endå så himla tråkiga att läsa! hiho. Just nu sitter jag och kollar på Punk'd. haha det är så bra, ashton är så bra (snygg). Jag har engelska OCH matteprov imorgon, så jag lär väl ta tag i det snart också! Jag har vart hemma hela helgen, har inte känt mig helt pigg. Hostan är ju inte att leka med alltså, men den börjar bli bättre faktiskt! Skönt det. Ikväll är det nya avsnitt ifrån Solsidan också, haha grymt!!

Soul out

RSS 2.0