someone like u



Fuck God. Han skulle aldrig klara av att göra 5 stycken perfektioner



Älskar denna bild.
(ska förstora upp och göra en canvas tavla utav den här bilden till mamma och pappa i bröllopspresent. så säg inget är ni snälla. hihi)



Svampbob fyrkant Marathon



satt och slöade /kollade svampbobis/ hungrade ihjäl. Men sen kom vi på att vi skulle käka mcdonalds. Då flög man upp och drog iväg till arbooooga. så nu är man mätt och belåten!

livet rullar pååååe








BIG FUCKING HEART ON YOU

fyller väl upp bloggen med lite bilder som vanligt



tänkte göra en Fast 5 och råna cocacolabilen ;) haha





Lördagen var grym! har inte så mycket mer att säga :) hihi.

tjena era prinskorvar

sorry för dålig update, men jag har ett liv, tydligen :) livet rullar på och det har vart guld väder! snart helg igen guys ;) glad jag bliiiiiir.

imorgon ska jag kolla när mamma springer vårruset och sen sova hos johanna. kram o gos

we're all bitches


mamma sa väldigt kloka ord till mig. att man inte skulle umgås med människor som bara tar energi av en, och man får ingenting tillbaka. personer som bara tänker på sig själva. Så sant mami. livet är för kort för att slösas bort.

party's in my head






party igår hos bex, mycket trevligt! ♥
Nu ska jag iväg till marieberg med min fina syster. pööössss

lugn och skön fredag

Åkte in till örebro med andreas lovisa pontus becca och christofer :) käkade på kina muren och sen kollade vi på fast and furious 5! FY SATAN VA BRA DEN VAR. helt in love ♥♥ träffade ida och evelina också med respektive ;) hihi. nu ska jag nog sova gött i sängen och hoppas på en ny bra dag imorgon (troligtvis festligheter) hehe. godnatt!

har åkt på en förkylning, god damn!

har gått och blivit förkyld, fyfan! kan ju vara det jobbigaste, för man är ju sjuk, men inte så sjuk så man inte kan vara hemma från skolan osvosv. men det var jag iaf. orkade inte! hade bestämt mig för att plugga, och jag gjorde.. såklart inte alls mycket. skiter i allt snart. men imorgon är det iallafall fredag, och alla säger att vi bara har en lektion. SÅ GLAD JAG BLIR! på kvällen blir det bio med några fluffisar. puss på det!

kul sverige, kul



hur sugen blir man på att leva när vädret ser ut såhär?! syns inte så bra men det haglade, jättejätte mycket.
take me away till sol och värme!

fuckin' perfect


hittade en bild på min väns blogg. gjorde den svartvit och smällde upp den här! gillllllare :)

valborgens outfit



min valborg var väldigt kul, rent kortfattat! började hemma hos pontus där det var grillning med massa folk, sedan drog vi vidare på fest. haha själv så spårade man ur, men det är sånt man får ta ;) kan ju inte må bra jämt heller!

jag talar ut




sånt här man sysslar med på mattelektionerna, haha. och lyssnar på gamla godingar!

RSS 2.0